Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Make-up trends 2013

Bonjour!
Vandaag zet ik even de make-up trends van 2013 voor jullie op een rijtje, voornamelijk voor de lente en de zomer van dit jaar. De volgende vijf trends kon je op de catwalk zien in Londen!

* Knalroze lippen
Hoe?  Eerst de lippen met concealer bedekken, vervolgens je lippen inkleuren met een lip-penceel, dit zorgt voor een intensere kleur die langer blijft zitten.
make-up trends 2013

* Blauw oogpotlood
Hoe? Voor deze look gebruik je twee verschillende oogpotloden in een iets lichtere en een iets donkerdere kleur blauw en een oogschaduw in blauw. Eerst breng je de lichtste kleur oogpotlood aan onder je oog, ook in de waterlijn aanbrengen. Vervolgens breng je de oogschaduw er overheen aan en tot slot breng je de donkerste kleur blauw in een dun lijntje zo dicht mogelijk bij het oog aan.
make-up trends 2013

*Tweekleurige neonlippen

Hoe? Eerst kleur je je lippen roze, probeer het midden van je lippen niet tot nauwelijks te kleuren. Vervolgens breng je de oranje kleurige lippenstift in het midden van elkaar en blend je dit met het roze. Door je lippen niet eerst helemaal roze te stiften, komt het oranje beter naar voren.
make-up trends 2013

*Witte eyeliner

Hoe? Zorg eerst voor een neutrale basis met een goed dekkende foundation. Gebruik voor het witte lijntje onder je oog een wit kohlpotlood. Trek het lijntje onder je oog en zorg dat je ook je waterlijn niet vergeet.
make-up trends 2013

* Donkerblauwe oogschaduw
Hoe? Hiervoor gebruik je MAC Lipmax, eigenlijk bedoeld voor je lippen, maar ook heel goed te gebruiken op je oogleden. Mix de kleuren "Crimson" en "Blue" hierdoor creĆ«er je een intense kleur donkerblauw. Trek eerst met een donkerblauw oogpotlood een lijntje op je bovenste ooglid, zorg dat je een amandelvormig vlak krijgt. Vul dit vlak in met je Lipmixblend. 
make-up trends 2013

Hopelijk hadden jullie er iets aan! Ik persoonlijk vind alle trends wat te opvallend, voor mijn leeftijd dan... En M.A.C. is ook best wel een duur merk, maar ik weet zeker dat andere budgetmerken dit zullen overnemen! Maar geef toe, bij die modellen staat het toch prachtig!? 
Gros bisous XX





No comments:

Post a Comment