Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Winters onhandelbaar haar, HELLUUP!!


Bonjour lieverds!
Door de norse, gure winterse maanden wil ons haar wel eens extra droog en onhandelbaar worden. Ons haar lijkt maar twee standen te kennen: stug en doods naar beneden of piekend en statisch tegen het gezicht. We worden er gek van! Maar... Dat is nu verleden tijd.
Kammen? Dat doen we niet echt meer in de winter, we zijn namelijk veel te bang dat we het nog statischer maken dan dat het al is. Is dat eigenlijk wel mogelijk? Wil jij ook niet meer 'coupe onhandelbaar' zodra jij een dikke trui over je hoofd trekt? Hier een aantal tips!
statisch

*De bekende haarspray truc!
Spray wat haarspray op je borstel voordat je jouw haar doorkamt. Dit zorgt ervoor dat het wat minder statisch wordt tijdens het kammen. Je kunt je haar ook een beetje vochtig maken.
Don’t: Gebruik geen plastic borstel, dit maakt het alleen maar erger!
Do: Krijg jij juist statisch haar door je muts? Spray dan een klein beetje haarspray in je muts voordat je hem opdoet. Dit voorkomt dat je haar overal heen springt zodra je de muts weer afdoet.
perfect haar
*Een klein beetje wax
Breng een heel klein beetje wax aan in de puntjes van je haren. Dit zorgt ervoor dat de puntjes wat minder statisch zullen zijn.
*Vochtinbrengende producten
Heb je last van droog haar door de winterse temperaturen? Gebruik dan een goed hydraterend haarmasker. Verdeel dit over de punten van je haar (niet op je hoofdhuid, want daar kan dat bij veel gebruik een vettig effect geven) en laat het even inwerken. Spoel het daarna uit en spray eventueel nog een vochtinbrengende spray in je haar.
Don’t: Overdrijf niet met de vochtinbrengende producten zoals maskers, crèmespoelingen en balsems. Dit maakt het haar juist zwaar en futloos en eventueel zelfs vet.
syoss
*Voedende producten
Statisch haar wordt meestal veroorzaakt door droog haar. Je kunt het daardoor verzorgen met vochtinbrengende producten. Is dat niet genoeg en heeft jouw winterse haar een echte boost nodig? Gebruik dan de ‘Oleo Intense Thermo Care’ lijn van Syoss. Dit behandelt stug en onhandelbaar haar en geeft het door een extra warm serum zijn gezonde boost terug. 
*Droogtrommeldoekjes!
Ken je van die droogtrommel doekjes? Deze doe je in de droger zodat het lekker fris gaat ruiken en het door de hitte niet statisch wordt. Wrijf zo’n doekje over je haar en het zal minder statisch worden! Raar, maar waar.
*Uiterste nood?
Helemaal niks bij de hand en word je helemaal gek van je haar? Smeer dan een klein beetje handcrème op je handen. Wacht tot het bijna is ingetrokken en ga lichtjes door de puntjes van je haren. Pas op! Het kan wel snel vet worden zo.
syoss
Denk jij nu al: 'Nee, dat gaat 'm niet worden vandaag..' No prob! Doe vandaag lekker gewoon een knotje in of vlecht het leuk in :-). Morgen heb je weer een dag!
Gros bisous XX

No comments:

Post a Comment