Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Cute nailpolish #2


Hi!
Ik vond deze nailpolish ook terug op mijn vorige blog en vond hem echt leuk! Hij is best wel zomers, maar nu de zomer eraan komt is dat wel leuk... Om alvast in de stemming te komen!
Prachtig, zomers en leuk : AARDBEINAGELS! <3
Lees snel verder en veel plezier en succes  met het maken en het resultaat


Wat heb je nodig?
* Een base coat
* Felrode nagellak
* Witte nagellak
* (Licht)groene nagellak
* Gele nagellak
* Dun penseeltje of dotting tool, iets om kleine puntjes-streepjes te zetten.
Hoe ga je te werk?
* Als eerste lak je je nagels met een base coat, om je nagels te beschermen.
* Als die is opgedroogd, lak je je nagels in een felrode kleur, als basis voor de aardbei.
* Daarna lak je met een dun penseeltje of ander nail polish tool - in het wit (!) - bij je nagelriemen de vorm van een blaadje en kleur dit in - ook met wit. Kijk naar de afbeelding om te kijken hoe je het juist moet doen... 
* Als het blaadje helemaal droog is, ga er dan over met een felle, (licht)groene kleur. Het witte daarvoor is nodig om beter op te vallen, anders komt het rode erdoor.
* Wacht weer tot alles droog is en dan kan je aan de slag met het geel. Met een dun penseeltje - of een andere tool - lak je kleine, fijne streepjes over het rode gedeelte, wat de 'zaadjes' moeten voorstellen. Klinkt raar, maar het geeft de juiste touche aan je aardbei! Kijk weer naar de afbeelding hoe je het precies moet doen, want het is nogal moeilijk uit te leggen... 
* Als alles gedroogd is ga je er overheen met een top coat, zodat je extra blang geniet hebt van je supercute en zomerse nagels!
* Nu zijn je nagels echt zomerproof ! Veel plezier!
Gros bisous XX

No comments:

Post a Comment