Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

DIY; tribal GSM-hoesje

Hoihoi!
Jullie weten het... Vrijdag = berichtjesdag :)
Het is weer eens tijd voor een DIY... Deze komt ook van mijn vorige blog, maar ik vind hem nog steeds superleuk, dus ga ik het ideetje hier opnieuw gebruiken... Oorspronkelijk kwam het van Girlscene, maar dat is echt al lang geleden, een jaar ofzo :)
Goed, ken je de tribal print nog? Die was een tijdje geleden heel erg in, en ik vind hem nog steeds supermooi. Hier heb ik een DIY om je GSM-hoesje tribal proof te maken, en het is nog eens gemakkelijk ook! Let wel op: als je het een beetje mooi wil maken, heb je veel geduld en tijd nodig... Maar je hebt er wel iets prachtigs voor in de plaats! Lees snel verder <3
Wat heb je nodig?
* Permanente stiften in alle kleuren die je maar kan bedenken
* Een wit hoesje dat op je GSM of wat dan ook past
* Liniaal
* Doorzichtige nagellak
Hoe ga je te werk?
* Begin met een streepje, bijvoorbeeld met groen. Trek daarboven een streepje in een andere kleur. Maak dan, voor de afwisseling, geen lijntje, maar een stippellijn. Kijk naar wat foto's voor inspiratie...
* Wees niet bang om het te verpesten, het hoeft niet netjes! Wees juist een beetje creatief en wissel patroontjes af met rechte lijnen. Hoe meer details, hoe beter. 
* Als je klaar bent, kun je er doorzichtige nagellak (top coat) overheen doen, zo heb je er langer plezier van en gaat het mooi glimmen; beautiful!

Wedden dat jij nu het origineelste én allermooiste GSM-hoesje hebt van iedereen? Geef maar toe, het is toch prachtig!? Origineel is het ook; daar mag je zeker niet aan twijfelen, én je verveelt je niet in de vakantie; geweldig, toch?
Ga jij deze DIY ook proberen?
Gros bisous XX
No comments:

Post a Comment