Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Fashion Of The Moment #2; summer!

Hoihoi!
Ik zag dat jullie de vorige Fashion Of The Moment wel leuk vonden, dus hier een tweede editie...
Of je het nu gelooft of niet, de zomer komt eraan! Oké, het is nog volop lente, maar iedereen droomt toch stiekem al van op vakantie gaan, lekker bruinen, shoppen, zwemmen, ...
Ik zag de trends staan in de Vitaya en vond ze leuk, dus ik besloot ze op mijn blog te zetten.
Ik ga jullie in dit bericht vertellen wat de 10 trends van deze zomer zijn.
Wat zijn ze? Hoe draag je ze? Hoe kun je ze combineren?
De zomermode is chique, vrouwelijk én kleurrijk, goed nieuws dus!
Benieuwd wat je moét hebben om helemaal zomerproof te zijn?
Lees dan snel verder!
Trend 1; de plissérok
De rok is midi, tot net op of net onder de knie, en bij voorkeur geplisseerd. Draag 'm hoog in de taille met een luchtig bloesje in de rok. Chique met een pump, retro met een ballerina. Nog een ideetje: een plissérok met een korte sweater en hoge pumps, klinkt raar maar probeer het en het zal je prachtig staan!
-----------------------------------------------------------------------------------
Trend 2; romantisch pastel
De damesachtige retrotrend in pastelkleurtjes zet door. Jurken met een wespentaille, kokette cardigans, lieflijke kraagjes en fijne riempjes in de taille. Ga voor een total pastellook, of combineer verschillende pastels met elkaar; zachtgeel et zachtblauw, zachtroze met zachtgroen.
Ook een échte trend is om pastel te combineren met fluo-accenten, ook een do voor als je toch wat meer pit in je outfit wil hebben.
------------------------------------------------------------------------------
Trend 3; fluo
We zien weer volop gele, roze, groene en oranje knalkleuren in kleding en accesoires. Hou het simpel en combineer één pittige kleur met neutraal beige, zwart, wit of jeans. Of beperk je tot één fluo accesoire.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Trend 4; transparant wit
De ontwerpers blijven met transparanties spelen en ook wit is een belangrijke speler. Ga voor transparante stoffen die soepel en luchtig rond je lichaam vallen. Hoe vloeiender, hoe beter. Draag er een aansluitende top onder, zodat je figuur geaccentueerd wordt door het transparante heen. Wauw.
----------------------------------------------------------------------------------
Trens 5; bloemen
Bloemenprints in felle kleuren hebben de overhand. Vorig jaar was het dé trend om verschillende bloemenprints met elkaar te combineren, maar nu draag je ze met een fel, effen kledingstuk. Een gebloemde broek met een felle rop, een fel bloesje met een gebloemde blazer.
----------------------------------------------------------------------------------
Trend 6; broeken met prints
Nog nooit zagen we zoveel broeken met prints in de collecties. Ze bestaan in soepele stoffen, maar ook in jeans. Draag ze op een effen top, zodat de aandacht steeds naar de broek getrokken wordt, in een kleur die terugkomt in de print van de broek. Makkelijker kan niet!
-----------------------------------------------------------------------------------
Trend 7; patchwork
Een opvallende nieuwigheid in de modewereld is patchwork, een mix van kleurvlakken, prints of stoffen in één kledingstuk. Kies voor gelijkaardige kleuren als je ze wil combineren.
-------------------------------------------------------------------------------------
Trend 8; de clutch
De clutch bestaat ondertussen al in allerlei gedaantes, prijsklassen, kleuren en noem maar op. Ideaal voor een feestje, maar een clutch kan ook perfect overdag. Draag hem in je hand of onder je arm geklemd. 
----------------------------------------------------------------------------
Trend 9; brede strepen
Strepen vallen komend seizoen erg in de smaak. Zwart-wit met rood-wit, horizontaal met verticaal; het kan allemaal, zolang de strepen maar breed zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------
Trend 10; het korte jasje
Korte jasjes, al dan niet in Chanel-stijl, zijn he-le-maal 'in' deze zomer. Een recht, kort jasje vraagt om een jurk die je taille in de kijker zet. Een combinatie die er heel chique uitziet. Een echte must-have voor deze zomer!
--------------------------------------------------------------------------------
Voilà, hopelijk had je iets aan deze tips. Schrijf de must-haves op en vergeet ze niet te kopen als je nog maar eens een keertje gaat shoppen!
Gros bisous XX


No comments:

Post a Comment