Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Goed verzorgde handen, very important!

Hoi loviess <3<3
Vandaag - weer - nog een berichtje van mijn vorige blog die ik een beetje heb aangepast...
Oorspronkelijk kwam het van Girlscene, neem ook eens een kijkje op die site; super!
Nagellak behoort tot één van de populairste make-up soorten - en daar ben ik het volledig mee eens. Veel meiden bezitten een prachtige collectie kleurtjes, sommigen zijn zelfs lichtelijk verslaafd aan het kopen van nieuwe nagellak - zoals ik :) Gelakte nagels staan leuk en vrolijk, maar het is natuurlijk het mooiste op goed verzorgde handen. Hoe je je handen makkelijk, snel en goedkoop goed verzorgd? Je vind het hierbeneden zo. Klik dus snel op meer lezen!
 

* Verzorg je handen
Scrub eerst je handen. Hiervoor kan je natuurlijk een scrub uit een potje gebruiken, maar je kunt het ook heel gemakkelijk zelf maken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is olie en suiker mengen en dit over je handen smeren. Goed schoonmaken en je hebt weer hele zachte handen!
* Verzorg je nagelriemen
Doe een beetje olie op je nagelriemen en masseer dat zachtjes in. Met een bokkenpootje kun je vervolgens je nagelriemen naar achter duwen, waardoor een groter deel van je nagel zichtbaar wordt, en het schijnt dat je nagels dan sneller groeien.
* Vijlen maar!
Vijl nu je nagels. Knippen zorgt ervoor dat je nagels sneller splijten. Vijl wel één kant op, voorkom 'zagen'. Maak ook steeds bewegingen naar het midden toe. Je kunt ook een nail block gebruiken. Dit maakt je nagels glad en laat ze glanzen...
* Verzorg je nagels
Geef je nagels een badje. Doe in twee kleine kommetjes een beetje lauw water, samen met 1 lepel olijfolie. Ja, alweer olijfolie :) Dit goedje maakt je nagels sterker en glanzend. Houd je nagels vijf à tien minuten in het badje en droog daarna je handen af.
* Lak je nagels
Nu is het tijd voor het eigenlijke lakken van je nagels. Zorg ervoor dat je nagels goed ontvet zijn, dit kan je bijvoorbeeld doen met nagellakremover, anders blijft je nagellak niet goed zitten.
Zoek een kleurtje uit waarvan de nagellak goed vloeibaar is - niet te oud - en schud het flesje goed. Begin met het lakken van een base coat. Dit beschermt je nagels en voorkomt chippen. Begin met het trekken van een streep in het midden van je nagel en breng daarna nog een laagje aan, aan de zijkanten van je nagel. Daarna lak je je nagels met het uitgekozen kleurtje. Als je brede nagels hebt, kan je links en rechts een smal strookje ongelakt laten. Hierdoor lijken je nagels langer en smaller. Breng twee laagjes aan - of meer, ligt aan de kwaliteit - en eindig met een top coat. Zorg dat je alle laagjes goed laat drogen voor je een volgende laagje aanbrengt. Zorg er ook voor dat je genoeg tijd hebt, want anders gaat het drogen sowieso fout. Kleine foutjes kun je aanpassen met wattenstaafjes met daarop wat nagellakremover of een speciale, corrigerende 'pen' met nagellakremover in.
Ik heb zo'n 'pen' van Essence en hij is echt super, een aanrader!
* Hydrateer je handen
Eindig je mini-manicure met een beetje handcrème. Masseer je handen goed in en bekijk het resultaat; prachtige, gehydrateerde handen. Super!
Heel veel succes met jou mini-manicure, en vooral veel plezier van jou prachtige handen.
Gros bisous XX


No comments:

Post a Comment