Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

De 6 haartrends voor (lente-zomer) 2013!

Hi!
Ik hoorde van een paar mensen dat ze het vorige berichtje met simpele schoolkapsels wel leuk vonden,  (klik hier om dat berichtje terug te lezen) dus leek het me wel leuk om weer eens een haar-artikel te doen. Dus, als je even op meer lezen klikt, kun je 6 haartrends zien voor lente-zomer 2013. Lezen jullie even mee? Veel plezier!


* Als eerste: een vlecht als haarband.
Je kunt je haren bij deze stijl in een knotje dragen, maar ook in een staart of gewoon slordig los. Voor het vlechtje is het handig om haarspeldjes te gebruiken (in dezelfde kleur als je haar), om het vast te spelden achter je oren. Pak een plukje haar van achter je oren - of in je nek - en vlecht naar de andere kant van je hoofd toe. Simpel en prachtig.
haartrend
* Als tweede; de haren naar één kant van het hoofd.
Een makkelijke, snelle look, maar het ziet er heel glamorous uit. Kies een kant van je hoofd waar je al je haar naartoe wil doen. Voor extra stevigheid doe je er wat haarspray op, of je kunt het aan de achterkant vastspelden. Deze look kan je eventueel nog schattiger en romantischer maken door een strikje of bloemetje in je haar te spelden.
haartrend
* Wil je iets totaal anders met je haar? Laat dan een lange pony knippen.
Heb je al een pony? Dan ben je op de goede weg. Ga je naar de kapper? Vraag daar of ze het nét boven je wimpers willen knippen voor een extra dramatisch effect.
kapsel
* Dan kan je ook nog wat leder aan je look toevoegen.
Je kan een stukje verwerken in een vlecht, bijvoorbeeld nonchalant aan de zijkant van je hoofd.
haartrends
* Je kan natuurlijk ook je haar - of een deel ervan - in een kleurtje verven. Het is al langer een trend en ook dit seizoen mag het nog steeds! Er zijn ook verschillende soorten 'verf' die er na één wasbeurt uitgaan, voor als je niet té dramatisch wil gaan. Ideaal dus voor een feestje! Pak de plukjes haar die je wil verven en zorg ervoor dat de rest in een staart zit. Zo voorkom je dat je niet als een suikerspin over straat loopt, haha :)
haartrend
* En als laatste, een soort combinatie van look 2 en 3.
Het dragen van een lange, schuine pony en een schuine paardenstaart is perfect als je een diner, een receptie, een chique feestje, ... hebt. Heb je geen schuine pony? Je kunt ook een deel van je haren naar voren brengen en aan de achterkant van je oor vastspelden. Om deze look helemaal af te maken, gebruik je wat haarspray voor extra glans.
haartrend
-------------------------------------
Foto's en trends zelf komen van Girlscene, tekst heb ik geschreven...


No comments:

Post a Comment