Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Let's go to the beach! ♥

Hey lovies!
Omdat zon, zee en strand natuurlijk helemaal binnen het zomerthema behoren, heb ik een artikeltje voor jullie over het strand. Wat moet er in je strandtas, wat doe je aan, en nog wat tips. Het wordt niet zo'n heel lang berichtje, zodat je snel kan vertrekken naar het strand!
Lees je mee?


Wat trek je aan?
Als je naar het strand gaat kan je best onder je kleding je bikini al aandoen, want ik kan me voorstellen dat je, als je je omkleed in de duinen met onhandig een handdoek rondom jou heen geslagen, je niet echt op je gemak voelt... Over je bikini kan je best iets simpels aandoen - iets dat luchtig is, dus niet warm, iets wat je snel kan uittrekken - dus bijvoorbeeld een luchtig jurkje of een leuke playsuit. Let er wel op dat je dan ook ondergoed meeneemt naar het strand, zodat je, als je weer naar huis gaat, niet met een natte bikini - en natte kleding - zit.
Fashion | Dshini®
Bron
Een strandtas... Must-have als je naar het strand gaat! :)
Als eerste moet je dus een strandtas hébben ;) Je hebt echt heel veel leuke exemplaren, goedkoop en duur, van stof of uit plastic, heel erg groot of iets kleiner. Ik raad je aan een redelijk grote te nemen, zodat er lekker veel inpast en je niet hoeft te proppen... Als je echt niet weet waar je moet beginnen met zoeken, kijk dan eens online!
Bron
Wat neem je mee in je strandtas?
Als je dan je perfecte strandtas hebt gevonden, moet je hem natuurlijk nog gaan vullen. Hoeveel je meeneemt hangt af van de grootte van je strandtas, maar wat ik altijd meeneem is een handdoek (om je af te drogen als je bent gaan zwemmen of/en om op te liggen in het zand), zonnebrandcrème (!!, beter te veel dan te weinig, toch?!), lippenbalsem (ook je lippen moeten beschermd worden tegen de zon!), ondergoed (als je je bikini al onderaan doet), je zonnebril, een boek/tijdschrift, IPod/mp3-speler (kijk uit naar dieven!), een klein portemonneetje waar genoeg geld inzit om een ijsje mee te kopen ;), je gsm, iets om je hoofd/haar te beschermen, een hoedje bijvoorbeeld, ...
Giving lessons in fashionable Nemesis, this will be on the test. | via Tumblr
Bron
Nog enkele belangrijke tips!
Neem niet te veel belangrijke en waardevolle spullen mee! Als je even weg bent van jouw 'plekje' op het strand, kan er altijd iemand zijn die iets meegrist uit je tas. Dus, als je geen vrienden/familieleden hebt die op je strandtas kunnen/willen passen, raad ik je aan niet te veel geld mee te nemen...
Hebben jullie nu ook al zo'n zin om naar het strand te gaan? Veel plezier!
Xoxo Amber

No comments:

Post a Comment