Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

DIY: Nagellak-remover potje ♥

Kennen jullie ze, die superhandige potjes waar al nagellakremover inzit en waar je gewoon je nagel/vinger in hoeft te stoppen om je nagellak eraf te krijgen?
Ik wel, en ik wou er al heel lang ééntje. Maar toen bedacht ik een veel goedkopere manier; er zelf ééntje maken! Het is simpel en waarschijnlijk heb je alles al in huis. Ben je benieuwd hoe dat moet en wil jij ook graag zulk een handig potje? Lees dan snel verder ;)


Needs

* Sponsje
* Schaar
* Leeg potje dat je goed kan afsluiten en waar je vingertop inkan in de hoogte.
* Nagellakremover

What to do
1) Knip het groene schuurdingetje van je sponsje met een schaar. Je kan het er ook proberen aftrekken, als dat niet zomaar lukt kan je het beter met een schaar proberen. 

2) Knip nu je sponsje in twee en stop één van de twee delen in je potje. Normaal moet het er net inpassen, en je kan er best voor zorgen dat het er goed stevig in zit, je mag wat proppen.

3) Knip nu in het tweede deel met je schaar een kruisje door je sponsje twee keer in de andere richting te vouwen en dan te knippen als je begrijpt wat ik bedoel.

... en dan krijg je normaal zoiets, onderaan een sponsje waar niet in is geknipt en bovenaan een sponsje waar een kruisje in is geknipt (en waar dus je vinger in kan)

4) Doe nu nagellakremover in het potje, het sponsje zal de nagellakremover opslorpen. 

5) Uittesten maar! JE stopt je vinger in het potje en draait je vinger of/en het potje rond, totdat je nagellak eraf is. Dit werkt zelfs goed bij glitternagellak, wat normaal heel moeilijk te verwijderen is... Maar dan duurt het uiteraard wat langer.

Bedankt voor het lezen! Gaan jullie dit ook maken? 
Gros Bisous Xx

No comments:

Post a Comment