Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

I want to stop biting my nails: tips & tricks! ♥

Hi!
Ik bijt op mijn nagels. Nu al veel minder als vroeger, omdat ik probeer te stoppen. Want wat lijkt het me zalig om gewoon perfecte lange nagels te hebben, en je kan uitpakken met je mooie nagels - mét natuurlijk een prachtig nagellakje erop. De nagellakjes heb ik al - nu de nagels nog. Bijt jij ook op je nagels? Vandaag heb ik wat tips voor jullie die je kunnen helpen te stoppen! En hou er rekening mee: ik spreek uit ervaring. Wat helpt écht? Lees mee!
wdywtdbyd?
Bron
* Het lukt alleen als je het écht wil. Denk aan het resultaat; prachtige lange, gelakte nagels zonder velletjes. Hou dit in je hoofd als je wil gaan bijten; je moet doorzetten!

* Als je het 3 weken kan volhouden zonder te bijten, is het automatisme over. Dan zal je niet meer zo automatisch je hand naar je mond brengen, je hebt het dan 'afgeleerd'. Hou vol; streef ernaar 3 weekjes maar niet te bijten.

* Neem altijd een vijltje mee, naar waar je ook gaat. Zo kan je altijd kleine haakjes wegwerken, waaraan je anders zou kunnen bijten.

* Neem foto's van je nagels! Doe het regelmatig, bijvoorbeeld elke week, of doe het als je nagels eindelijk eens wat langer zijn. Dit kan een goede motivatie zijn ze zo te houden!
Pink nails :)
Bron
* Gebruik een soort nagellak met een vieze smaak. Dit werkt bij sommige mensen niet, bij sommigen wel. Het is dus eigenlijk een nagellakje dat een glansje geeft aan je nagels en dat héél vies smaakt, zodat je je vingers snel weer uit je mond haalt. Alleen is het wel verschrikkelijk als je bijvoorbeeld eet en dan per ongeluk je vinger in aanraking komt bij je mond... Een voorbeeld hiervan is Byte-X.

* Draag als je thuis bent pleistertjes op plakband op je nagels, of draag handschoenen. Zodat je niet bij je nagels kan!

* Draag een elastiekje rond je arm - altijd. Als je dan bijt of wil bijten, laat dan het rekkertje schieten. Ahw, dat doet pijn...

* Als je niets te doen hebt, neem dan wat kauwgom, zodat je mond bezig is en dat je niet op je nagels kan gaan bijten.

LIvE FAST, DIE YOUNG | f a s h i o n | via Tumblr en We Heart It....
Bron
* De leukste tip: lak je nagels in een kleurtje! Of nog beter: maak een ingewikkelde nail-art - als je nagels hier niet té kort voor zijn natuurlijk. Dit helpt bij mij zeker wel, omdat ik het dan zonder vind om die mooie nagellak er weer af te knauwen.

* De gevolgen kunnen ernstig zijn! Scheef- of ingegroeide nagels, wondjes rond je nagels en dus kans op infecties, eelt, ... Misschien een beetje overdreven, maar hou dit in het achterhoofd.

* Vertel aan je vrienden, familie, ... dat je wil stoppen. Vraag hen of ze erop willen letten dat als jij bijt, ze het ook zeggen. Misschien bijt je wel onbewust, en dan is dit een goede oplossing.

* Bekijk foto's en afbeeldingen van bv. We<3It van mooie nail-arts; filmpjes op YouTube kunnen ook. Zo'n nagels wil jij toch ook!?
Untitled
Bron
Hopelijk vonden jullie dit een beetje handig!
Veel succes en see you soon!
Xoxo Amber <3

No comments:

Post a Comment