Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Culumn: 6 do's & don'ts voor de feestdagen ♥

Een nieuw column van Elien!
Hey , 
Het is dinsdag en -eindelijk- heb ik weer een berichtje voor jullie. Het is redelijk lang geleden, maar nu heb ik wel een berichtje klaarstaan voor jullie! Het is oudjaar vanavond en de meesten onder jullie zullen het vieren met vrienden/familie/... En dan hebben jullie natuurlijk toch een prachtige outfit nodig? Ik hoop voor jullie dat jullie er al eentje hebben want nu is er niet echt veel tijd meer om naar de winkel te gaan hé... :) Als je écht niets hebt, kan je eens een kijkje nemen op de vorige column van Emma; klik hier. 
Ik hoop maar dat je bij het kiezen van je outfit de juiste keuzes hebt gemaakt. Want sommige mensen gaan echt helemaal de mist in met hun feestoutfits. Hier enkele do's en dont's voor tijdens de feestdagen. Als je een paar echte missers hebt gekocht, raad ik je aan snel iets in elkaar te flansen op basis van de column van Emma. En dit dan wel vóór vanavond nog ;) Hier 6 do's en dont's voor je feestoutfits! 
Hope you enjoy ♥

1. Draag tijdens de feestdagen geen groen en rood (of in ieder geval niet deze combinatie). Het zijn de kleuren van de kerstboom en de kerstman. Het zou echt een beetje gek zijn als je er zo zou bijlopen ;) 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2. Ga voor superhoge hakken, ook al kun je er niet op lopen. Tijdens de feestdagen is het toch niet anders dan zitten, zitten en zitten. En eten natuurlijk ;) Als je pas 12 bent, moet dat niet hoor! Ik doe het ook niet (ben 14). Deze regel is eigenlijk alleen voor de volwassenen. Doe het gewoon als je dat zelf wilt!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
3. Heb lef! Dit is de periode waarin alles mag! Dus trek die gouden avondjurk aan. En doe die superhoge hakken aan je voeten (ook al ben je langer dan je date!). Haha beetje grappig zicht maar trek het je niet aan! Je gaat waarschijnlijk toch naar familie of vrienden, denk: YOLO! ;) 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
4. Maar... draag geen te koude kleding. Kleed je naar de situatie. Bevroren tenen in zomersandaaltjes doen je look geen goed. Draag gerust een bot (met hak :)) of iets anders warms. Het gaat hier niet om mooi zijn, maar ook om gepast zijn. Ik denk dat ze je nogal zouden uitlachen als je op een winterfeest komt met sandaaltjes :) 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
5. Ga voor een mooie winterjas. Dit is wat de meesten mensen vaak vergeten. Ze hebben een prachtige outfit en vergeten dan een mooie-bijpassende jas. Oke, het is maar voor het 'binnenkomen' maar dat is toch veel mooier? Of als ze op oudjaar plots beslissen om naar het vuurwerk te gaan, ja dan sta je daar met je 'niet-bijpassende' jas :) 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
6. Familiejuwelen. Als je ze nu niet draagt, draag je ze nooit meer. Echte juwelen komen weer terug in de mode. Draag die diamanten ring of die gouden ketting. Nu màg het.

Xx Elien ♥

No comments:

Post a Comment