Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

WINACTIE: Win €20,- shoptegoed bij Mooimobiel.nl! ♥

Hi!
In samenwerking met mooimobiel.nl (klik) organiseer ik een winactie voor jullie! Gewoon, omdat ik jullie wil bedanken voor alle lieve reacties, likes en het feit dat jullie mijn blog lezen en volgen. Dankjulliewel! <3
Van mooimobiel mag ik maar liefst €20,- shoptegoed weggeven aan één van jullie, is dat niet super? Lees snel verder voor meer informatie over de webshop, wat je moet doen om te kunnen winnen, voor welke telefoons ze hoesjes verkopen en een paar hoesjes die ik leuk vind...
iPhone 4/4s grappige kunststof back cover iPhone 4/4s back cover heide  iPhone 4/4s back cover roodkapje

Wat moet je doen?
* Volg GrosBisousXx op Bloglovin' (klik) en 'like' dit artikel.
* Volg GrosBisousXx op Google Friend Connect (hiernaast, in de zijbalk -->)
* Like de Facebookpagina van MooiMobiel.nl (klik) voor leuke acties, nieuwe producten, ...
* Laat een reactie echter met je e-mailadres waarin je zegt wat je hebt gedaan, of stuur een mailtje naar amberbeautygirlx@gmail.com als je je e-mailadres liever niet 'openbaar' zet.

Meer kans maken?
* Vertel je volgers over deze winactie door er iets over op te schrijven op je eigen blog, Twitter, Facebook, ... (linkje!)

Je kan meedoen aan deze winactie tot 10 januari 2014.

Mooimobiel.nl (klik) is een webshop die hoesjes verkoopt voor veel verschillende telefoons, tablets, ..., o.a. voor verschillende IPhone/IPad/IPod, Samsung Galaxi's, HTC, Blackbarry, LG, Nokia Lumia, Sony Xperia, Asos en Google tablets. Ook verkopen ze stickers met leuke patroontjes, die je dan op de achterkant van je telefoon kan kleven, supermooi! Neem een kijkje als je wil zien of jouw telefoon/tablet er ook bij zit! Naast hoesjes verkoopt mooimobiel ook 'gadgets', zoals button stickers (stickers voor op je 'Home' knop), oortjes, leuke standaards, ... Dus als je geen van de telefoons/tablets hebt die de webshop verkoopt, kan je je €20,- ook spenderen aan de gadgets!

Een aantal hoesjes/dingetjes die ik mooi vind:
iPhone 4/4s 3D body sticker rood met witte stippen

iPhone 4/4s back cover heide

iPhone 4/4s grappige kunststof back cover

iPhone 4/4s back cover roodkapje

iPhone 4/4S grappige rubberen back cover

Apple 3D button stickers, 6 in één verpakking! Apple 3D button stickers, 6 in één verpakking!

Doe je mee? Je hebt niets te verliezen!

No comments:

Post a Comment