Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Column: winter accessoires ♥

Een nieuw column van Emma!
Hey!
Het is weer dinsdag en dat betekent een nieuwe fashioncolumn! Mijn column van deze week gaat over winter accessoires en waar je ze kan vinden. Zoals we al vaak hebben gezegd zijn accessoires heel belangrijk, maar winteraccessoires zoals mutsen, sjaals en handschoenen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook vooral warm. Het is dan ook een goed idee om te investeren in een goede muts, sjaal en handschoenen, maar dan wel fashionable muts, sjaal en handschoenen natuurlijk! Lees je mee?
Outfit

Muts
Beanies are back! Deze winter ben je helemaal hip met een leuke beanie, in een (opvallend) kleurtje of met een leuk pompon! Hier zijn enkele leuke mutsen:

Forever 21 €4
Forever 21 € 2,90

ASOS € 11,24

Pieces  €16,86

Carhartt € 28,09

Sjaal
Ik ben zelf helemaal gek op sjaaltjes en heb ze dan ook in alle kleuren en vormen! Maar voor de winter is het toch wel belangrijk dat je sjaal ook een beetje warm is, daarom kies je best voor een sjaal in wol of een soortgelijke stof. Qua kleur zijn de typische winterkleuren zoals grijs, zwart, bordeaux en kaki in de mode, en die kleuren zijn ook makkelijk te combineren met  je winteroutfits. Hou je meer van een beetje kleur? Ga dan voor een sjaal in een fel kleurtje dat matcht met je beanie, super hip!
River Island € 21,07

Warehouse via ASOS € 36,52

Pieces € 25,28

ASOS € 30,90

Handschoenen
Handschoenen vind ik echt super belangrijk in de winter! Zeker als je ’s morgens in de kou naar school moet fietsen is een goed paar handschoenen geen overbodige luxe. Deze winter zijn vooral wanten of walvishandschoenen, zoal ik ze wel eens noem, in de mode. Heb je liever handschoenen met vingers dan kan je best gaan voor chique leren handschoenen.
 

Monki via ASOS €11,24

Monki via ASOS €6,32

 Forever 21 € 4,90
ASOS € 22,47

Xoxo

Emma

No comments:

Post a Comment