Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

COLUMN | What to wear #1: on your first date ♥

Een nieuw column van Emma!
Hey!
De vakantie is spijtig genoeg al weer voorbij :( Vorige week was er geen column omdat ik dan net terug was van skivakantie en geen tijd had om iets te schrijven. Ik hoop dat ik dat een beetje goed kan maken met de column van vandaag die gaat over wat je kan dragen voor een eerste date. Dit is dan ook de eerste die ik ga doen van een soort reeks, dus als je tips of suggesties hebt waarover de volgende ‘what to wear’ over moet gaan zijn deze altijd welkom. Iedereen kent het wel: je hebt en date met de jongen van je dromen en je wil er natuurlijk helemaal geweldig uit zien. Om te vermijden dat je uren voor je kledingkast moet staan heb ik een paar tips voor jullie. Lezen jullie mee? 

Wat ga je doen?
Veel hangt er natuurlijk van af van wat jullie gaan doen op jullie eerste date, want het spreekt vanzelf dat je iets anders zou dragen als jullie gaan eten in een chique restaurant dan wanneer jullie naar de cinema gaan.  Probeer dus op voorhand af te spreken wat jullie gaan doen en daar je kleding ook een beetje op af te stemmen. Weet je niet van te voren wat jullie gaan doen ? Ga dan voor een casual-chique outfit, daarmee zit je altijd goed!

Keep it simple
Het is jullie eerste date, dus het is logisch dat je er goed uit wil zien, maar overdrijf niet! De meeste jongens houden niet van zo’n overdreven look dus je houdt het beter simpel. Een jeans met een leuk bloesje is meestal al genoeg. Dit geldt trouwens ook voor de make-up die je draagt op een eerste date. Te veel make-up is vaak een afknapper voor jongens dus je kan beter voor een naturel look gaan: mascara, lipgloss, een beetje concealer, en eventueel bb-cream/foundation.

Niet te sexy
Je wilt op een eerste date natuurlijk laten zien dat je er goed uit ziet, maar als je je te sexy kleed, gaat je date misschien een verkeerde indruk van je krijgen. Daarom is het belangrijk dat je als je bijvoorbeeld een kort kleedje draagt, je niet ook nog eens je decolleté in de verf zet! Dat is echt too much. Een beetje sexy mag, maar hou het subtiel en stijlvol!

Blijf jezelf
Draag kleding waar je je goed in voelt en die echt bij jou past! Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je bent, want je wilt dat je date je leuk vindt om wie je bent.  Zorg er dus ook voor dat je kleding een beetje comfortabel zit want voor een eerste date ben je meestal een beetje zenuwachtig, en je voelt je meestal meer op je gemak in iets comfortabelere kleding.

Zo dit was mijn column voor deze week, hopelijk vonden jullie het handig?
Xxx

Emma

No comments:

Post a Comment