Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Obsessed | Lost ♥

Hai!
Ik hou echt van series. Lost heeft me overtuigd. Ik kijk nu al een tijdje naar Lost, en ik denk wel dat ik soort van ongeveer een beetje toch wel verslaafd ben. Ik kijk het echt altijd als ik een gaatje vind tussen school, huiswerk, bloggen en eten door. Het is zo leuk! Na Lost heb ik nog een lange 'to watch'-list van series die ik heel graag wil zien. Maar voor nu is het Lost, en ik vind het echt super! Daarom wou ik het heel graag met jullie delen.
Ik kijk Lost op CokeAndPopcorn, een site waar je gratis en online (!) series kan kijken. Zo hoef je ze niet te downloaden! Er staan (nog) niet zoveel series op, maar Lost dus wel! Ook hebben ze o.a. Gossip Girl, Breaking Bad, CSI:NY, ... Wel opent het altijd pop-upvensters als je ergens op klikt, zo veel mogelijk afblijven dus, en de vensters zo snel mogelijk wegklikken :)
Je hebt wel geen ondertitels als je iets kijkt, maar dat is dan weer goed voor je Engels, toch? Dan heb je een excuus om te kijken!

De hoofdpersonages
Charlie, Sun, Shannon, Sawyer, Boone, Jack, Hurley, Michael en Kate

Waarover gaat het?
"Lost is een Amerikaanse televisieserie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland. In iedere aflevering wordt er daarnaast ingezoomd op het leven van één van de personages voorafgaand aan het vliegtuigongeluk, ofwel door middel van een flashback, of (vanaf seizoen 4) een vooruitblik op het leven na het eiland (via een flashforward), of (vanaf seizoen 6) een flash sideways, waarbij de dan nog overlevenden te zien zijn in een 'ander leven'. De serie is grotendeels op het Hawaïaanse eiland Oahu opgenomen." - Wikipedia

Op Wikipedia vind je ook nog de verhaallijn van alle seizoenen, maar die ga ik nog niet lezen natuurlijk ;) Als jij ze wil lezen, klik dan hier. Hier vind je ook alle personages, en nog meer informatie over de serie Lost.

Ik kan het echt iedereen aanraden! Het is spannend, en je wil echt blijven verderkijken. Ik zit nu aan seizoen 2 van de 6, en in elk seizoen zijn ongeveer 25 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Ik kan dus nog wel even verder ;)


Liefs, Amber ♥

PS: Je kan nog tot 6 mei meedoen aan mijn winactie in samenwerking met MooiMobiel! Doe jij al mee? - KLIK

No comments:

Post a Comment