Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

COLUMN | Stijlicoon - Blake Lively ♥

Een nieuw column van Emma! 
Hi!
Volgende week begin ik alweer met de examens en daarna is het eindelijk vakantie! Omdat het dus bijna examens zijn heb ik iets minder tijd gehad om een column voor jullie te schrijven, dus deze column zal iets korter zijn dan normaal. Maar daarom zeker niet minder leuk want hij gaat namelijk over een van mijn stijliconen : Blake Lively. Deze mooie dame kan niet alleen acteren, maar ze heeft ook een geweldige stijl. Kijken jullie mee?

 

Gossip Girl
Blake is vooral bekend van haar rol in de serie Gossip Girl waarin ze Serena van der Woodsen speelde, een meisje met prachtige blonde lokken, eindeloos lange benen en een jaloersmakende garderobe. Hier zijn een paar van haar mooiste outfits in Gossip Girl: 

Persoonlijke stijl
Haar stijl in Gossip Girl kan omschreven worden als nonchalant, sexy en stijlvol, en die stijl trekt Blake ook in haar persoonlijke stijl door. Dit zijn een paar van Blake’s leukste outfits:

 Rode loper
Blake draagt zeker niet altijd hakken en je ziet haar ook vaak in casual outfits verschijnen, maar op de rode loper in een lange avondjurk of cocktaildress is Blake op haar best. Ze ziet er elke keer weer prachtig uit en designers lenen haar ook maar al te graag jurken. Ik heb ook een aantal van Blake’s beste rodeloperlooks op een rijtje gezet:

Wat vinden jullie van Blake Lively?
Xoxo Emma

No comments:

Post a Comment