Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

REVIEW | Kneipp voetbadbruistabletten ♥

Hee allemaal! Leuk dat je weer eens op m'n blog komt kijken :)
Kneipp heeft zijn verpakkingen van de voetenlijn veranderd. Ik vind het een hele verbetering! Het ziet er heel zomers ui met dat geel. Voor de zomer wil je je voetjes natuurlijk showen in je mooiste sandaaltjes of flipflops, maar dan moeten ze er wel verzorgd en mooi uitzien natuurlijk.
Er zitten 6 tabletten in een pakje. Als je het wil gebruiken, haal je de tablet uit het zilverpapiertje, laat het in het water vallen en dan lost het langzaam op. En je krijgt een roze bad!


Het belooft je zachte, verzorgde voeten te geven na een vermoeiende werkdag. Vermoeide voeten verkwikken, zo noemen ze het. Zalig is dat, na een dag waarop je veel dingen hebt gedaan en veel hebt rondgewandeld, even een voetenbadje nemen en je voeten tot rust laten komen. Zij hebben het nodig en ze verdienen het!


De geur van de tabletten komt vrij als je het tablet het water in gooit. De geur is vrij sterk, en persoonlijk vind ik hem erg lekker! Hij is wat kruidig, maar ook met een frisse, bloemige toets in te omschrijven.


Ik vind de tabletten wel redelijk groot, maar als je ze in 2 breekt is het perfect en kan je er langer van genieten!


Na het nemen van het voetenbadje ben je helemaal ontspannen, je voeten zijn wat verkoeld en verfrist en zien er stralend uit - voor zover dat kan voor een voet natuurlijk. Je voeten voelen lekker zacht en gehydrateerd aan, zalig gevoel is dat.Ik ben heel tevreden over deze bruistabletten! Ze verzorgen m'n voeten goed, ze zijn helemaal klaar voor de zomer nu.
Liefs, Amber <3

No comments:

Post a Comment