Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

DIY | Kimono ♥

Hee allemaal! <3
Jullie hebben vast al wel eens over een kimono gehoord. Nee, niet die lange, zijden gevallen uit China of Japan, maar de kortere, mooiere én hippere versie. Deze dingen draag je op een (high waisted) short en een leuk topje voor een festival-look, of gewoon een outfit voor een warme zomerdag. Ik vind kimono's superleuk en ze behoren tot één van dé musthaves van deze zomer, dus ik laat jullie in dit artikel drie manieren zien hoe je zelf heel makkelijk een kimono kan maken. Let's get started! ♥

1 ~ T-shirt
Deze DIY is écht te simpel, maar misschien komt gewoon niet iedereen erop. Je neemt gewoon een oude T-shirt van je papa bijvoorbeeld. Eéntje die een beetje groot is voor jou, met een leuk kleurtje of printje. Het enige wat je hoeft te doen is deze aan de voorkant in het midden doorknippen, eventueel de randjes daarvan omslagen en naaien, maar dat hoeft niet echt. Voilà!
2 ~ Blouse
Deze is nog makkelijker; je koopt in een tweedehandswinkeltje een blouse met een leuke, zomerse (bloemen)print, of je kijkt eens in de kast van je mama, oma of tante. Laar de blouse openhangen en tadaa! 
3 ~ Sjaal
De derde en laatste mogelijkheid is iets moeilijker en ingewikkelder (nog steeds makkelijk hoor), en heb ik zelf niet gemaakt, de vorige twee wel. Hier is een linkje van een YouTuber die een kimono heeft gemaakt van een sjaal, als je daarin geïnteresseerd bent! 

Gaan jullie één van deze manieren proberen? Wat vinden jullie van kimono's?
Liefs, Amber <3

No comments:

Post a Comment