Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Hairstyles ~ hurry! | Zenner Rebellion ♥

Hai lovelies! ♥
Hebben jullie dat ook soms? Je staat 's ochtends op en je weet écht niet wat je met je haar wil doen. Je wil het niet 'gewoon' los laten, of 'gewoon' in een staart of dot. Bovendien heb je weinig tijd want je bent wééral eens te laat opgestaan. Hair accessoiries zijn dan perfect om je outfit toch nét wat meer af te maken! Zenner snapt ons met de nieuwe Rebellion collectie, en ik heb een paar simpele kapsels op een rijtje gezet, wat mooier gemaakt met accessories. Dit is een veel te lange intro, so let's get started! ♥

In de Rebellion collectie zit enerzijds 4 elastiekjes, waarvan twee met sterrenbedeltjes eraan. Superschattig, en het geeft net die extra touch! Anderzijds zijn er ook nog twee haarklemmetjes verkrijgbaar. Perfect om je haar even uit je gezicht te halen.

Met de klemmetjes kan je veel kanten uit! Je kan bijvoorbeeld aan de zijkanten van je hoofd wat haar bij elkaar nemen, en dat vanachter op je hoofd vastzetten. Zorg hierbij wel voor een beetje een messy effect, anders ziet het er al snel seutig uit. Of je kan je haar bij elkaar in een staart pakken, dat omhoog draaien en daar vastzetten. Zo heb je een hele snelle, messy staart/knot als je je haar even uit je gezicht wil hebben! Wat je ook kan doen is aan één kant van je hoofd een vlechtje of iets maken, en dan vastzetten met de klem. Dit staat vooral mooi als je dik en veel haar hebt!


Voor de elastiekjes met bedeltjes kan je een simpele paardenstaart maken, en de sterretjes geven er dan net die extra touch aan. Een losse, messy zijstaart doet het ook altijd goed, of een knot kan natuurlijk ook altijd. Gewoon snel even voorover hangen, je haar bij elkaar nemen en een snelle, messy staart of dot maken. Dat ziet er supertof uit, zeker in combinatie met een elastiekje met een leuke toevoeging zoals deze!


Zenner Rebellion haarelastiekjes ~ €2,99 voor 4
Zenner Rebellion haarklemmen ~ €2,99 voor 2

Wat doe jij met je haar als je weinig tijd hebt?
Liefs, Amber ♥

No comments:

Post a Comment