Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

DIY | Shell room decoration ♥

Hi! ♥
DIYen is altijd leuk op een regenachtige herfstdag. Muziekje aan en inspiratie zoeken op Pinterest! Zeker samen met een vriendin is DIYen echt supertof. Laatst sprak ik af met Kaat (klik), en we maakten met schelpjes - nog van deze zomer - en een aantal dingen die ik nog had liggen een room decoration! Lees je mee? ♥
What do you need?
♥ Een (droge) tak
♥ Schelpjes
♥ Een naald/spijker
♥ Ruw touw/koord

What do you have to do?
♥ Maak met een spijker/dikke naald voorzichtig (!) een gaatje in het midden van schelpjes. Let wel op; je hebt er veel nodig! Wij hebben er namelijk meer gebroken dan heel aan onze kunstwerken gehangen :) Ga vooral voorzichtig te werk en na een tijdje heb je de tactiek wel door.
♥ Rijg nu je schelpjes aan touwtjes van ongeveer 30 cm lang. Je kan zelf kiezen welk koord je gebruikt - ik vind van dat ruwe touw wel mooi en ook best handig. Het is ook helemaal aan jou hoeveel schelpjes je per koordje gebruikt, en hoeveel koordjes je gaat nemen.
♥ Hang nu je touwtjes aan je tak, gewoon door ze vast te knopen. Maak ook nog een langer touw vast, elk uiteinde aan een uiteinde van je tak, zodat je je kunstwerk ook kan ophangen.


Wees voorzichtig... anders krijg je dit! :)


Tadaa! Je room decoration is nu klaar. Je kan hem ophangen waar je maar wil om je kamer wat meer in te kleden en gezelliger te maken! Plus, je hebt je weer een tijdje niet verveeld :)
Liefs, Amber ♥

1 comment:

  1. Leuke diy. Het lijkt me moeilijk om die gaatjes te maken
    :)

    ReplyDelete