Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

COLUMN | How to wear ~ skinny jeans ♥

Een nieuwe column van Elien!
Hi!
Toen jullie de titel van dit berichtje lazen stelden jullie zich waarschijnlijk wel vragen. Een skinny jeans is namelijk very easy te combineren, en er zijn al duizenden (wat zeg ik, miljoenen) artikels over gemaakt. Ik ga het vandaag niet hebben over hoe je jouw skinny kan combineren voor school, ik ga jullie vandaag wél vertellen hoe je met jouw saaie jeans een echte fashionable en gewaagde outfit kan maken! Lees snel verder!


♥ Rolled & ripped 
Als eerste kan je jouw skinny een beetje scheuren. Zo creëer je een stoerdere look. Ook kan je eventueel jouw skinny oprollen langs de buitenkant. Persoonlijk verkies ik voor 1 plooi (zodat je de naad van jouw jeans ziet) van in plaats meerdere keren om te plooien, maar dat is persoonlijk. Hier enkele leuke looks!
♥ High heels!
Zoals je hierboven al op de foto's zag, dragen de meeste fashionista's hakken onder een jeans. Dat maakt een skinny zoveel meer! Combineer je deze hakken met een gescheurde jeans? Dan zorgen de high heels voor een extra stoer gehalte. Combineer je ze dan met een simpele jeans? Dan creëer je een 'chiquere' look! Haal die hakken maar boven dus, want ze zijn zo leuk te cmbineren!

♥ Accessories
Jep, zoals vaak maken de accessoires de look! En met deze skinny moet je zeker niet bang zijn om te veel accessoires te gebruiken. Hoe meer hoe liever eigenlijk. Bij een skinny is dit zeker mogelijk maar bij sommige andere modellen is het soms echt too much! 

♥ The perfect top!
Last but not least! Het truitje, topje, jasje, etc. dat je boven jouw jeans draagt kan het verschil ook zeker maken. Deze tip is dus één van de belangrijkere tips! Hoe je jouw outfit wilt moet je zelf weten.  Maar ik heb even een aantal standaard stijlen opgesomd voor jullie!

♥ Ten eerste de stoere look! Draag je een lederen jasje bij je outfit, dan weet ik wel zeker dat het een echte stoere look is. Een paar high heels eronder en klaar is kees!♥ Ten tweede kan je ook de klassiekere stijl kiezen. Deze is zeker goed als je al wat ouder bent, en je al een job hebt. Dan kan je zo classy gaan als je zelf wil! Je kan bijvoorbeeld een blouse met blazer dragen. deze look is meteen al veel stijlvoller.
♥ Tot slot: de schattige stijl. Over deze schrijf ik bijna nooit. Ik draag het zelf niet zo vaak, al die strikjes en bolletjes. Het is echt niets voor mij. Maar hij bestaat wel degelijk en mag er best zijn! Hoe creëer je die schattige look? Een paar platte schoenen (of high heels met een schattige touch, een strikje of een pastel kleurtje bijvoorbeeld). Ook kan je een bolletjes shirtje erboven dragen of een croptop. Met strikjes en kant maak je deze stijl helemaal af!


Zo, dat waren mijn tips!
Ik heb alvast erg veel zin om enkele jeans uit mijn kast te gaan halen en te combineren!

Liefs, Elien

2 comments: