Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

COLUMN | Pimkie ♥

Een nieuw column van Elien!Hi! Eindelijk is het weer tijd voor een column. Het gaat geen erg lange zijn, aangezien ik overmorgen start met de examens. Binnen twee weken zijn de examens gedaan, dus dan zal de column wel weer wat langer worden. Wat ik voor vandaag in petto heb gaat over de Pimkie. De Pimkie heeft een nieuwe look gekregen, en ik laat jullie ook een wishlist zien, benieuwd? Lees verder!
Onlangs ging ik shoppen in een koopcentrum dicht bij mijn huis, en ik passeerde de Pimkie. Het was echt heel erg lang geleden dat ik er eens ging shoppen, dus besloot ik om er toch eens binnen te gaan. En ja hoor, het was een goede keuze! De Pimkie is namelijk helemaal opnieuw gerestyled! Zowel qua 'interieur' zal ik maar zeggen, als qua kledij!
Maar vanaf dat ik er binnenging, was heel het interieur veranderd! Ik vind het erg geslaagd, want daarvoor leek het een beetje goedkoop. Nu is het echt klassevol!
Niet alleen de winkels zijn van look veranderd, ook de kledij! Natuurlijk is het een nieuw seizoen, maar wat me toch opviel is dat ze een 'nieuwe stijl' ontwikkelden, één die me echt helemaal ligt! Ik ben er echt dol op. Natuurlijk heb ik dan ook wat nieuwe aanwinsten gedaan, waarop ik nog eens korting kreeg ook!
Alleen maar positieve commentaar over het nieuwe concept van Pimkie! Het is een erg leuke winkel geworden, dus neem allemaal zeker eens een kijkje.
Mijn wishlist:
29,99 euroEen leuk jurkje voor in de winter. Simpel maar fabulous!
15,99 euroLeuke top voor op een jeans of skirt!
49,99 euroLeuke jas/vest dat momenteel heel erg in de mode is! Love it.

25,99 euroTruien in de winter ken je toch nooit genoeg hebben? 

 59,99 euroDe winter starten zonder winterjas, dat gaat niet. Met deze classy coat ben je sowieso de meest fabulous girl op jouw school! Ik ben echt weg van deze jas, wauw.
En tot slot een leuk tasje voor de feestdagen. 6.99 euro, say what!?
Liefs, ElienKusje

No comments:

Post a Comment