Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

COLUMN | Your perfect party outfit ♥

Een nieuwe column van Elien!
Hi!
Het is nu dinsdag, en morgen is het kerstavond! Yeah. Ik heb zoveel zin in de feestdagen. Lekker gezellig met de familie feest vieren, maar ook de perfecte outfit vinden voor op kerstmis, en voor oudjaar & nieuwjaar! Daarover ga ik het vandaag hebben. Hoe vind je nu de perfecte outfit? Ik weet zeker dat er nog enkelen onder jullie die outfit nog niet gevonden hebben, en overmorgen is het al kerstmis!

Voor kerst
Met kerstmis lijkt het mij beter om een 'gezellige' outfit te vinden, dan eerder iets hel chic. Op kerst gaan de meeste jongeren ook niet uit. Ik zou eerder gaan voor een kleedje dan een broek, omdat kerst gewoon de gelegenheid is om eens een kleedje te dragen. Zoals ik al zei, zou ik het niet te chic maken; dus niet te veel glitters etc. Ik zou eerder een wollen, oudroze, bruin, kerstgeprint kleedje kiezen dan een high fashion iets. Dat past gewoon niet echt bij kerst vind ik. Ik heb enkele voorbeeldjes voor jullie klaarstaan, die als inspiratiebron kunnen dienen!

De gewone little black dress is nog steeds hot, met welk feest dan ook!


Een schattig kleedje, met een leuk kraagje en een wijde rok, dat vind ik helemaal kerstsfeer!


Een wollen, donker grijs kleedje kan ook echt zeer leuk staan! Doe er een paar leuke bottjes onder en je bent helemaal hip.

Geruite kleedjes, ja dit is nu echt helemaal in kerstmodus! Ik hou er zoveel van!

♥ ♥ ♥

Oud/nieuwjaar
Met oud- en nieuwjaar kan je die glitters maar best uit je kast halen! Maar het moet niet natuurlijk. Een little black dress kan heel mooi staan zonder glitters. Wel raad ik aan om er een hak onder te dragen, dat maakt het altijd eleganter natuurlijk. Je kan ook best enkele leuke accessoires zoals armbandjes of tasjes erbij kopen. Zo ga je zeker schitteren! Misschien kan ik jullie best op weg helpen met enkele inspiratie fotootjes die ik van Tumblr haalde... glitters glitters en nog eens glitters! Maar de gewone little black dress is nog steeds zo fijn!
Little Black Dress for New Year's Eve-


Op nieuwjaar hoef je helemaal geen jurkjes te dragen. Wat nu ook erg in de mode is, zijn de jumpsuits/ playsuits! Persoonlijk vind ik wel dat je er dan een hakje onder moet dragen, zo wordt het nog eleganter. Accessoires zullen ook hier erg leuk staan en tot slot, vergeet geen leuke, bijpassende haarstijl!
En een leuke playsuit met nylon kousen, kan zeker even mooi zijn!

Q: wat gaan jullie dragen met de feestdagen?

Dikke kus, Elien

1 comment:

  1. Met kerst een jurkje en voor nieuwjaar weet ik het nog niet zo, maar ik heb nu in ieder geval wel heel wat inspiratie :)

    ReplyDelete