Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

FASHION | Winter jackets

Hi!
Dé perfecte winterjas vinden, het is een hele klus. Hij moet overal bij passen, mooi zijn natuurlijk en het belangrijkste: hij moet warm en waterbestendig zijn. In dit artikel laat ik jullie wat mooie jassen zien, en wat tips waarop je moet letten als je een winterjas koopt. Here we go!
De jas die je hierboven ziet, is mijn winterjas. Hij komt van de Primark en kostte €30. Hij is niet heel erg warm, maar wel warm genoeg :) 

Klein/groot?
Als je kleiner bent, kan je beter voor een kortere jas gaan in de plaats van een lange. Als je een lange jas draagt, lijken je benen korter. Het moet je staan, pas eens een langere jas en je weet het meteen! Ben je eerder groot, zal een lange jas jou waarschijnlijk wel staan. Jij kan het hebben, lucky you!

Colours
Qua kleuren kan je ook het beste vergelijken, kijken welke kleur je staat. Als je heel bleek bent, zou ik niet voor een zwarte jas gaan, dat staat meteen heel hard. Met een bleke huid ga je best voor een lichtere jas, pastelkleurig bijvoorbeeld. Dat past perfect bij jou! Pasteltinten zijn weer helemaal in deze winter.
Als je een warm type bent (dus als je huid een gelige ondertoon heeft en geen rozige) staan kleuren zoals bordeaux, okergeel, bruin en donkergroen je erg goed. Deze kleuren passen perfect bij de herfst!

Style
Je hebt heel veel verschillende modellen van jassen. Boyfriend jassen, die wat rechter zijn en meestal een grote kraag hebben en wat langer zijn. Anderzijds heb je fijne, getailleerde jassen die meer een classy in de plaats van een messy uitstraling hebben. Je hebt de overbekende parka's, meestal legergroen of donkerblauw, die iets langer zijn en je kan aantrekken in de taille. Aan de kap vind je een (nep-)bontje. Deze jassen zijn heel populair en zie je bijna overal, je kan ze dus ook makkelijk vinden als je er zo eentje wil kopen. Natuurlijk heb je nog heel veel andere modellen, maar deze drie zijn degenen die volgens mij het populairst zijn nu.

Accessoires
Met accessoires bedoel ik natuurlijk geen sieraden of handtassen, maar mutsen, sjaals en handschoenen. Zorg ervoor dat deze items matchen bij je jas! Als je ene basic zwarte jas hebt, kan je er makkelijk een leuke (geruite) sjaal mee combineren, maar hou je handschoenen en muts dan wel simpel en effen. Zorg ook dat je jas, handschoenen, sjaal en muts bij elkaar passen!

Some pretty jackets
Winter jackets.
2020Ave - Only - Only
Monki - Monki

Heb jij je perfecte winterjas al gevonden?
Liefs, Amber ♥

1 comment:

  1. Wat een leuke blog!! En inderdaad je hebt gelijk!! Ik heb hem al mijn winterjas.... Hij zit nog steeds erg lekker warm!!! En ik ben er nog heel blij mee! :D

    ReplyDelete