Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

6 dingen die je je beste vriendin kan geven voor een onvergetelijk verjaardagscadeau ♥

Als je beste vriendin verjaart, moet je ervoor zorgen dat je een persoonlijk, origineel en onvergetelijk cadeau aan haar geeft. Ze is immers je beste vriendin, en daar mag wel wat tegenover staan, toch? Natuurlijk kan je zeggen dat jouw liefde al genoeg is, en dat is ook zo, maar een leuk cadeau is altijd geweldig op haar verjaardag. Maar het is niet altijd gemakkelijk om zo'n origineel of persoonlijk cadeau te geven. Soms is geld of een bon heel handig om te geven aan iemand met zijn of haar verjaardag, maar je beste vriendin verdient beter, toch?
♥ Een citytrip om samen te doen. Hiervoor heb je natuurlijk toestemming nodig van zowel jouw ouders als de ouders van je vriendin, én je hebt toch wel wat geld nodig. Voor een 18de verjaardag lijkt dit cadeau me perfect. Hoe leuk is het om samen een wereldstad te verkennen? Je kan het simpel houden en naar Amsterdam gaan, maar ook Berlijn en Parijs liggen helemaal niet ver weg! Londen, Madrid en Rome liggen dan weer iets verder, je kan kiezen hoeveel geld je ervoor over hebt. Let wel: je moet zorgen voor vervoermiddel en hotel, maar op het reisje zelf heb je natuurlijk ook nog geld nodig om te eten en te shoppen!
Throwback naar april 2014 - Londen is zo mooi!
 ♥ Tickets om samen naar een voorstelling, concert of festival te gaan. Zo kunnen jullie samen een hele hoop nieuwe herinneringen maken en de tijd van jullie leven beleven! Soms zijn tickets voor concerts heel duur, zeker als het over wereldsterren gaat, maar het hoeft niet altijd zo duur te zijn. Kijk eens rond, misschien kan je wel ergens kaartjes winnen, op de radio ofzo?
Bron
♥ Een boek met allemaal foto's en herinneringen van jullie vriendschap, een soort vriendinnensmashbook dus. Je kan het zo creatief maken als je zelf wilt! Print foto's af van jullie twee of van momenten die jullie samen hebben meegemaakt, verzamel treinticketjes, armbandjes, voorwerpen die te maken hebben met inside jokes, alles wat te maken heeft met jullie vriendschap. Koop een mooi boekje (dat je eventueel zelf nog versiert) en plak alles erin. Zorg ervoor dat het geheel er mooi uitziet, zodat je vriendin er nog vaak in zal bladeren. Gebruik washi tape, lintjes, papiertjes met mooie patronen ... Je hebt je er een middagje mee vermaakt én je hebt een persoonlijk en origineel cadeau voor je vriendin.
Deze kreeg ik vorig jaar van Elien! 
♥ Een zelf samengesteld pakketje met een hele hoop beauty en welness-producten. Kies niet voor zo'n kant-en-klaar weggeefsetje van Kruidvat, maar koop in verschillende winkels producten waarvan je weet dat ze ervan houdt of die ze leuk zal vinden. Je kan een mooi mandje of doosje kopen waar je alles in verzameld. Je kan werken rond één centraal thema, zoals alles met kokosgeur bijvoorbeeld, als je weet dat je vriendin daar gek op is. Je kan ook allemaal mini's van producten verzamelen, zo kan je meteen veel meer dingen kopen! Enkele ideetjes: douchegel, massageolie, scrub, puff, shampoo, lippenbalsem, mascara, lippenstift, toilettasje, spiegeltje, parfum, handcrème ... Laat je gaan! Stop er nog een mooi kaartje bij met een lieve tekst op en je cadeautje is klaar.

♥ Maak persoonlijke bonnetjes. Ontwerp of teken zelf kaartjes met tekst erop. Deze bonnetjes kan je vriendin gebruiken door ze aan jou af te geven. Het is wel de bedoeling dat je geen materiële zaken op de bonnetjes zet. Dingen die je kan zetten op je bonnetjes zijn een bon voor samen naar een pretpark te gaan, een massage, een shopsessie, samen iets gaan eten en jij trakteert, samen naar de film gaan, een sleepover, raad op een moment dat je het echt nodig hebt, zelf samen een fotoshoot houden, een kledingruil, een echte, gemeende knuffel, noem maar op. Versier ze creatief en zorg dat ze er mooi uitzien! Zorg eventueel ook voor een mooi doosje of zakje om de bonnetjes in te bewaren.
Bron
♥ Maak een 'open when'. Deze dingen zijn heel populair op Tumblr, en het lijkt me zo cool om dit eens te krijgen van iemand. Het idee van een 'open when' is dat je allemaal envelopjes maakt, met op de voorkant 'open when ...' op geschreven. Voorbeelden: open when you're sad, open when you miss me, open when you're angry, open when you're happy, open when you're in love, open when you're travelling, en zo kan ik nog wel even door gaan. In de envelopjes kan je van alles stoppen, maar het oorspronkelijke idee is dat je er brieven in stopt. Het vraagt veel tijd om al die brieven te schrijven, maar het resultaat zal er zeker zijn. Je kan ook foto's of andere herinneringen in de envelopjes stoppen. Als de ontvanger er nood aan heeft en zich in de juiste situatie bevindt als dat er op de voorkant van een envelop staat, mag hij/zij deze envelop openen. Hoe leuk is dat?
Bron
Met één van deze ideeën zal je je vriendin een onvergetelijke cadeau bezorgen, en ééntje die niet zomaar meteen voorbij is, maar waar ze nog lang van zal kunnen genieten. Veel succes!
Liefs, Amber ♥

1 comment: